300,000 XNUMX bahtin kahvinkeitin ja CCTV-kamera varastettiin Sri Rachan kahvilasta

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Varas mursi Sri Racha -kahvilan lasioven ja varasti 300,000 XNUMX bahtin kahvimyllyn. Varas ei myöskään unohtanut ottaa mukaansa tapahtumapaikan CCTV-kameraa ennen kuin pakeni.

Sri Rachan poliisi tuli tutkimaan kello 28 Coffee&Slow -baaria, joka sijaitsee Sri Racha-Nong Kho Roadilla Sri Rachan alueella Chonburissa saatuaan varkausilmoituksen kahvilan omistajalta.

30-vuotias omistaja, Mr. Patcharadol Sonsoke, kertoi Sri Rachan poliisille, että tuntematon syyllinen murtautui hänen kahvilaansa noin neljän aikaan aamulla 4. helmikuuta ja varasti La Marzoccolinea -minikahvimyllyn, jonka arvo on hänen mukaansa yli 17 300,000 bahtia.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Varas pysäköi autonsa kahvilan ulkopuolelle ja mursi paikan lasioven avatakseen oven lukon päästäkseen sisään. Varas vei mukanaan myös kahvilan CCTV-kameran, uhri kertoi.

Patcharadol totesi, että epäilty saattoi olla perehtynyt kahviin, mikä selitti miksi he valitsivat arvokkaan myllyn.

Sri Rachan poliisi tutkii alueella olevia CCTV-kameroita epäillyn jäljittämiseksi. Viranomaisten mukaan epäilty saadaan pian kiinni.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.