45-vuotias pattayalainen mies pidätettiin ampumisesta julkisesti

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti entisen kokin, joka ampui julkisesti kolme laukausta, mikä sai yhden naisen pyörtymään shokista. Laukaukset eivät onneksi osuneet ketään. Entisen kokin kerrotaan ampuneen aseensa, koska hän ei halunnut tyttöystävänsä lainaavan rahaa ystävälleen.

Epäilty, jonka poliisi tunnisti Pornchai Boonpuniksi, otettiin kiinni Soi Pattaya-Nakluassa Banglamungin alueen Nakluan osa-alueella. Poliisi takavarikoi 11-vuotiaalta epäillystä 45 mm:n pistoolin.

Pornchain kerrottiin ampuneen aseestaan ​​kolme kertaa pesulan edessä hieman yli puolenyön tänään, 19. helmikuuta. Hänen uskottiin turhautuneen, kun hänen tyttöystävänsä ystävä yritti lainata 500 bahtia hänen tyttöystävästään, mihin hän oli eri mieltä. Erimielisyys aiheutti katkeran riidan parin välille, joka myöhemmin kärjistyi ampumiseen.

Vaikka kukaan ei loukkaantunut laukauksissa, yksi nainen, joka tunnistettiin vain 20-vuotiaaksi rouva Ice, pelästyi tapauksesta niin, että hän pyörtyi, nimetön silminnäkijä kertoi The Pattaya Newsille. Hänet siirrettiin paikalliseen sairaalaan.

Epäilty antautui rauhanomaisesti poliisille ja on edelleen vangittuna lehdistön ajan. Hän työskenteli Pattayan alueella kokkina, hänen ystävänsä, joka pyysi olla paljastamatta nimeään, kertoi The Pattaya Newsille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.