Nong Nooch Pattaya Tropical Gardens Tervetuloa 105. Elephant Infant

Pattaya -

Nong Nooch Pattayan trooppisessa puutarhassa järjestettiin uskonnollisia seremonioita toivottaakseen tervetulleeksi 105. vauvanahka nimeltä "Plai Dao Rung (nouseva tähti)".

Helmikuun 17. päivänä Nong Nooch Tropical Gardensin omistaja Kampol Tansajja kutsui Phra Khru Kasem Kittisophonin, joka toimii Wat Samakkeebanpotin apottina, suorittamaan Plai Dao Rungin siunaus- ja voitelurituaalit.

Puutarhan 105. elefantinpoika ja myös tämän vuoden ensimmäinen jumbo syntyi 21-vuotiaalta äidiltä Pang Nong Maylta ja tämän 27-vuotiaalta puolisolta Plai Ning Nongilta helmikuun 10. päivänä.

Phra Khru Kasem kietoi kukkaseppeleen Plai Dao Rungin kaulan ympärille juhlistaakseen hänen syntymäänsä ja toivottaakseen hänelle hyvinvointia ja pitkää ikää.

Uskonnollisia seremonioita seurasi perinteinen tanssi ja 50 norsun kavalkadi rivissä muodostivat kunniavartioston toivottamaan vauvan tervetulleeksi.

Nong Noochin eläinlääkärit pitävät Plai Dao Rungista erityistä huolta, ja he ilmoittivat vauvan olevan erinomaisessa terveydentilassa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.