Thaimaan matkailun elpyminen lisää "uima-allashuviloita" kehottaa JD-altaita rohkaisemaan yrittäjiä

  Kultaisen kanin vuonna matkailumme odotetaan elpyvän voimakkaasti, sillä huomattava määrä turisteja eri puolilta maailmaa on vieraillut Thaimaassa uudelleen vuodesta 2022 lähtien. Yli 100,000 XNUMX venäläistä on tehnyt varauksia uima-allashuviloihin eri puolilla Phuketia. alueella on vielä vähän. JDPools näyttää asenteensa auttaakseen thaimaalaisia ​​yrittäjiä tukemaan luksusmajoitusta.

 

Thanusak Puengdej, Thaimaan johtavan luksusaltaan rakentajan ja jakelijan JD Poolsin JD Pools Co., Ltd.:n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, totesi, että Kiinan avaaminen uudelleen rajansa ja matkustusrajoitusten poistamisen 8. tammikuuta 2023 jälkeen se hyödyttää suuresti maailmantaloutta, ASEANia. ja erityisesti Thaimaa, koska meidät on pitkään tunnettu kiinalaisten turistien unelmakohteena sekä ihanteellinen paikka kiinteistösijoituksille. Vaikka kiinalaisten turistien määrä ensimmäisessä vaiheessa ei ole niin valtava, se todennäköisesti kiihtyy nopeasti ja tuottaa tonnia tuloja Thaimaalle.

Thaimaan matkailunäkymien osalta useimpien kävijöiden havaittiin olevan enemmän muilta alueilta kuin Kiinasta. Esimerkiksi Phuketissa 100–1 dokumentoitiin yli 2022 matkustajien kansallisuutta, yhteensä 14 miljoonaa ihmistä, joista 2023 1.41 oli thaimaalaisia, 23,000 213,000 venäläisiä, 74,000 40,000 intialaisia ​​ja XNUMX XNUMX australialaisia ​​ja brittiläisiä.

”Marraskuusta joulukuuhun yli 100,000 3 venäläistä suuntasi Phuketiin, mikä kirjaimellisesti teki ennätyksen. Olipa kyseessä paeta väkivaltaista säätä tai sotaa Ukrainaa vastaan, talot vuokrattiin ja hotellit täytettiin hetkessä. Huomaa, että useimmat venäläiset ovat suunnitelleet jäävänsä 1 kuukaudesta jopa XNUMX vuoteen."

Thanusak lisäsi, että se, mitä matkustajat yleensä vaativat, mutta heillä on vähän markkinoilla, on "allashuvila" tai talo, jossa on oma uima-allas, joka on täydellinen perheelle tai kaveriporukalle. Tilannetta silmällä pitäen JD Pools auttaisi mielellään uima-allashuviloihin erikoistuneita matkailu- ja hotelliyrityksiä ottamalla käyttöön edistyneen uima-altaan rakentamisteknologiamme, joka auttaa vähentämään aikaa ja kustannuksia ja takaamaan tasaisen laadun ulkomaisten matkailijoiden vaihteleviin tarpeisiin.

JD Pools on ylpeä laajasta valikoimasta allasinnovaatioita komposiittialtaista tai lasikuitualtaista, joissa on australialaispatentoitu tekniikka, joka takaa rakentamisen nopeuden ja mukavuuden sekä pitkän takuuajan pienten ja keskisuurten uima-allashuviloiden majoittumiseen, iPanel Liner Pooliin, joka on yksilöllisesti muotoiltu. uima-allas, jossa on älykäs paneeli, joka on viimeistelty betonin lujuudella ja vuotamattomalla PVC-vuorauksella. iPanel Liner -allas on myös varustettu mosaiikki-marmoripinnalla, putkittomalla suodatuksella ja sisäänrakennetulla pumppuhuoneella ainutlaatuisen ja saumattoman allaskokemuksen saavuttamiseksi.

"Nyt kun uima-allashuviloiden markkinoiden ennustetaan kasvavan edelleen, JD Pools palvelee mielellään hienoimpia uima-allasinnovaatioita, jotka sisältävät yli 25 vuoden kokemuksen ja taitotiedon, joka auttaa räätälöimään jokaisen yrittäjän tarpeet liiketoiminnan saavuttamiseksi. päämäärä."

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/