81-vuotias saksalainen mies kaatui moottoripyörällä ja kuoli Pattayalla

Pattaya -

81-vuotias saksalainen mies kaatui moottoripyöränsä suunnistaessaan kaarteessa Pattayalla ja menehtyi keskiviikkona 15. helmikuuta.

Onnettomuuspaikka oli kaarre osoitteessa Soi 14 Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa. Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastuspalvelut ryntäsivät paikalle saatuaan ilmoituksen onnettomuudesta.

Uhri, joka tunnistettiin 81-vuotiaaksi Saksan kansalaiseksi, joka tunnistettiin vain herra Hansiksi, löydettiin kuolleena tieltä verilammikosta. Hän makasi ylhäällä ja sai vakavia päävammoja. Uhrin taskussa oli paljastamaton määrä käteistä, yksi älypuhelin, henkilökohtaisia ​​asiakirjoja ja pankkiautomaattikortti. Poliisi piti niitä todisteina.

Hanin punainen Yamaha Nouvo -moottoripyörä törmäsi ja juuttui metalliseinään. Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he olivat tarkastaneet CCTV-materiaalia ympäri aluetta eivätkä löytäneet muita kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen osallistuneita osapuolia. Mikään kuvamateriaali ei kuitenkaan tallentanut tarkkaa hetkeä, jolloin uhri törmäsi seinään, poliisi sanoi.

Aluksi arveltiin, että uhri saattoi ajaa suurella nopeudella eikä ollut poliisin mukaan tuntenut tietä. Tie oli myös erittäin kapea ja siinä oli S-kaarta, minkä vuoksi uhri saattoi menettää ajoneuvonsa hallinnan.

CCTV-materiaalia tutkitaan edelleen, jotta törmäyksen tarkka syy selvitetään.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.