Yksi "Wild Boar" -nuorten jalkapallojoukkueen nuori jäsen, joka pelastettiin Thaimaan luolasta, menehtyy Isossa-Britanniassa

KUVA: Thai PBS

Kansallinen -

Yksi 12 kuuluisasta "Wild Boar" -jalkapallojoukkueen jäsenestä, jotka pelastettiin juuttua Thaimaan Tham Luangin luolaan 17 päiväksi vuonna 2018, on menehtynyt tuntemattomasta syystä opiskellessaan Isossa-Britanniassa.

Duangphet "Dom" Promthep oli viety sairaalaan 2-3 päiväksi kaatumisen jälkeen, Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat. Teini-ikäinen jalkapalloilija laitettiin hengityskoneeseen, mutta hän menehtyi yhtäkkiä. Hänen kerrottiin loukkaantuneen päähän.

Raportin Domin kuolemasta julkaisi sosiaalisessa mediassa tänään 15. helmikuuta Tham Luang Khun Nam Nang Non -kansallispuiston virkamies Kamon Khunngamkwamdee.

Dom, 18, oli yksi niistä 12 jalkapalloilijasta, jotka selvisivät jäätyään loukkuun Chiang Rain provinssin tulvivaan Tham Luang -luolaan vuonna 2018. Hänen villisikajoukkueensa oli siitä lähtien saanut maailmanlaajuista tunnustusta, ja pelastusoperaatio muuttui pelastusdraamaelokuvaksi. nimeltään "Thai Cave Rescue".

Viime elokuussa teini voitti stipendin osallistuakseen arvostettuun Brooke House Collegen jalkapalloakatemiaan Leicesterissä Sports Education Foundationin ja Zico Foundationin luvalla.

Hänen perheensä otti yhteyttä ulkoministeriöön. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.