Sesonkivastaiset sateet Bangkokissa aiheuttavat tulvia ja liikennekaaosta

KUVA: PHOTO: monkie_noiiz/FM Trafficpro

Bangkok -

Poikkeukselliset sateet ja myrskyt Bangkokissa ovat aiheuttaneet tulvia ja liikennekaaosten keskiviikkoaamuna (15. helmikuuta)th).

KUVA: FM Traffic Pro

Sade iski 15 kaupunginosaan Bangkokissa ja pääkaupunkiseudulla kello 7:00 jälkeen ja jatkui useita tunteja, mikä aiheutti tulvia ja liikennekaaosta ruuhka-aikoina.

KUVA: FM Traffic Pro

Samaan aikaan Thaimaan ilmatieteen laitos on julkaissut tänä aamuna ilmoituksen, että tästä päivästä perjantaihin (17. helmikuuta)th) sade vaikuttaa Thaimaan yläosaan ja voimakas tuuli ja rakeet voivat kohdata joillakin alueilla sekä ukkosta ja salamoita. Lämpötilat laskevat yhdestä kolmeen astetta.

KUVA: Bang Nan piiritoimisto / FM Traffic Pro

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.