Pattaya Pioneerin ilmaiset kondomikoneet nimeltä "Love Bang, Love Safe"

Pattaya -

Rohkeana toimenpiteenä turvaseksin edistämiseksi Pattayan kansallinen terveysturvavirasto (NHSO) on äskettäin ottanut käyttöön uuden aloitteen: ilmaisen kondomiautomaatin nimeltä "Love Bang, Love Safe". Kyllä, luit oikein. Ja ei, se ei ole uusi klubi tai kyseenalainen treffisovellus.

Tämän koneen idea on yksinkertainen: NHSO:n pääsihteeri tohtori Chadet Thammathatchaaree sanoi tiistaina 14. helmikuuta rohkaistakseen ihmisiä harjoittamaan turvaseksiä ja ehkäisemään sukupuolitautien leviämistä, erityisesti viimeisen ystävänpäivän aikana.

Koneet on sijoitettu kahdelle kaupungin alueelle: Bali Hain laiturille ja Pattayan kaupungin sairaalaan. Niiden kaikkien edessä on suuri ja selkeä viesti, jossa lukee "Love Bang, Love Safe (เลิฟปัง รักปลอดภัย)". No, vaikka viestin on tarkoitus olla luova ja informatiivinen, siinä on myös tietty röyhkeä viehätys, joka vaikeuttaa sivuuttamista.

Tohtori Chadet sanoi, että koneet ponnaavat esiin kirkkaanvärisen kondomin painikkeiden painamisen jälkeen. Kondomi on osa Gold Cardin yleistä terveydenhuoltoohjelmaa ja on täysin ilmainen. Tohtori Chadet paljasti, että tähän koneeseen on tähän mennessä saatu ylivoimaisesti myönteistä sen mukavuuden ja saavutettavuuden vuoksi.

Saatavilla viisi kokoa.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.