Thaimaalainen mies tapasi vihdoin nettityttöystävän 1200 kilometrin vaelluksen jälkeen ehdottaakseen, että hän sanoi kyllä!

KUVA: Khaosod English

Kansallinen -

Päättäväinen thaimaalainen tapasi vihdoin elämänsä rakkauden henkilökohtaisesti käveltyään haastavan 1200 kilometrin matkan. Mies kosi ystävänpäivänä helmikuun 14. päivänä TikTokissa tapaamaansa tyttöystävää ja tämän vastaus oli Kyllä!

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaalainen mies on raskaalla tehtävällä todistaakseen todellisen rakkautensa naiselle, jonka hän tapasi verkossa. Kotikaupungistaan ​​Nakhon Nayokin maakunnasta lähtevä mies kulkee kävellen haastavan 1200 km matkan päästäkseen elämänsä rakkauteen Satunin maakunnassa Thaimaan romanttisimpana päivänä, ystävänpäivänä.

Nyt päivitykseemme:

Suthep “Maew” Lomjit, 52-vuotias thaimaalainen, vaelsi 1,200 XNUMX kilometrin matkan kotikaupungistaan ​​Nakhon Nayokin maakunnassa Keski-Thaimaassa viimeisen kuukauden aikana tavatakseen tyttöystävänsä, jonka hän tapasi ensimmäisen kerran verkossa Etelä-Thaimaan Satunin maakunta.

Ensi silmäyksellä tehtävä vaikuttaa ehdottomasti mahdottomalta, sillä matka kestää noin 16 tuntia, jos se on välitöntä ajoa, kun taas kävely kestää vähintään 200 tuntia, jos jarrutusta ei käytetä.

KUVA: Matichon

Suthepilta kesti kuukausi ja yli 10 kilon painonpudotus yhdistyä tyttöystävänsä, rouva Thanapa "Yu" Kheawonin, 56, kanssa.

Kaksikko tapasi Satunissa Thaimaan romanttisimpana päivänä, ystävänpäivänä, sulhanen lupauksen mukaisesti.

KUVA: Khaosod English

Kuten Thanapa sanoi aiemmin, hänellä oli pieni yllätys poikaystävälleen. Verkkotyttöystävä laittoi kaikki parhaat ystävänsä pukeutumaan vaaleanpunaisiin kuten hän itsekin testatakseen, pystyisikö Suthep erottamaan hänet muista, koska tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin pariskunta tapasi ensimmäisen kerran tosielämässä.

Suthep ei pettänyt häntä, vaan läpäisi haasteen ja onnistui tunnistamaan tyttöystävänsä oikein. Suthep kosi sitten Thanapaa, ja vaivalloisen kuukauden mittaisen matkan jälkeen morsian sanoi "Kyllä".

KUVA: Khaosod English

Sulhasen kannattajat pakkasivat paikan ja antoivat hänelle lahjaksi auton hänen omistautumisestaan ​​osoittaakseen, että "todellinen rakkaus löytyy sosiaalisessa mediassa". Haastava tie on virallisesti päättynyt ja uusi matka näiden kahden välillä on alkanut. Toivomme, että heillä on onnellinen avioliitto monien vuosien ajan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.