Hand Brew Coffee Fest järjestetään Bang Sarayssa, Chonburissa 17.-19.

Bang Saray, Chonburi -

Kahvin ystävät iloitsevat! Hand Brew Coffee Fest on tulossa kauniiseen Bang Sarayn osa-alueeseen Chonburiin ja lupaa olla kaiken käsityökahvin juhla.

Hand Brew Coffee Fest -tapahtumassa vierailijat voivat maistella laajaa valikoimaa käsintehtyä kahvia eri alueilta ja tutustua uusimpiin kahvitrendeihin ja -tekniikoihin. Tilaisuutta isännöi klo Wonderfarm, kodikas paikka, joka sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Pattayasta.

Tämä on loistava tilaisuus kokeilla uusia kahvisekoituksia, tavata paahtijoita ja baristaa papujen takana ja tutustua kahvinvalmistuksen taiteeseen. Wonderfarm on myös täydelliset puitteet Hand Brew Coffee Fest -festivaaleille, sillä siellä on rauhallinen tunnelma, vehreät pellot, vilkas paikallinen yhteisö ja kaunis ranta.

Festivaali avaa ovensa vierailijoille 10.-6. klo 17-19. Tässä jännittävässä tapahtumassa on jokaiselle jotakin hauskaa kahvin ja sen eri alueiden historian oppimisesta käytännön panimotyöpajoihin.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.