Tärkeä ilmoitus thaimaalaisen osakeyhtiön perustamisesta

Royal Gazette julkaisi 8. marraskuuta 2022 siviili- ja kauppalain muutoslain (nro 23) BE 2565.

Nämä muutokset astuvat voimaan 2023. helmikuuta XNUMX.

Tärkeät lausekkeet liittyvät kuitenkin suoraan pykälien 1097-1128 määräyksiin, Isaan Lakimiehet mielestä tärkein lakimuutos sisältyy "1097 §:ään. Siinä todetaan, että "kaksi tai useampi henkilö voi perustaa ja perustaa osakeyhtiön allekirjoittamalla toistensa nimillä perustamiskirjan ja suorittaa muita yhtiöjärjestyksen mukaisia ​​toimia. tämän säännöstön määräyksiä."

Osakkeenomistajien vähimmäismäärää koskeva vaatimus osakeyhtiön perustamiseksi on alennettu kolmesta kahteen, joten käytännössä kaksi thaimaalaista tai yksi thaimaalainen ja yksi ulkomaan kansalainen voi nyt perustaa thaimaalaisen yhtiön.

Tämä on hyvä uutinen, kun aidot yrittäjät haluavat liittyä Thaimaahan, mutta joissa he usein kamppailevat monista syistä löytääkseen toisen luotettavan osakkeenomistajan.

Isaan Lawyers International ovat edustaneet ulkomaalaisten, merentakaisten kansalaisten ja Thaimaan kansalaisten etuja vuodesta 2006 lähtien ja tänä aikana perustaneet satoja yrityksiä asiakkaillemme.

Jos harkitset yrityksen perustamista tai Thaimaan osakeyhtiön perustamista, luota asiantuntijoihin, joilla on asiantuntemusta tällä alalla ja jotka tekevät sen oikein alusta alkaen.

Ota meihin yhteyttä osoitteessa,

www.isaanlawyers.com

info@isaanlawyers.com

business@isaanlawyers.com

084 471 5775

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/