PÄIVITYS: Väärennetyt virkamiehet pidätettiin hyökkäyksen ja ryöstön jälkeen Pattayan asukkaan, kolme epäiltyä edelleen karkaamassa

Pattaya -

Kolme epäiltyä, jotka väittivät olevansa hallituksen virkamiehiä, on pidätetty tunkeutuessaan miehen taloon Pattayassa ja ryöstettyään häneltä 8,000 7 bahtia XNUMX. helmikuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Ryhmän uhrin väärennetyiksi uskomia valtion virkamiehiä väitettiin tunkeutuneen uhrin taloon ja ryöstävän hänen rahansa tiistaina 7. helmikuuta.

Nyt päivitykseemme:

Banglamungin poliisi etsii kolmea muuta epäiltyä. Pidätetyt kolme epäiltyä on tunnistettu vain herra Roongroteksi, herra Piyaksi ja A (alias), 16.

Roongrote, Piya ja A pidätettiin lauantaina, helmikuun 11. päivänä, sen jälkeen kun he marssivat Prasit Surprasertin, 37, taloon ja syyttivät häntä moottoripyörävarkaasta.

Uhri kuvailee valtion virkamiesten takkeja pukeutuneena pidätettyjen epäiltyjen ja kolmen muun rikoskumppanin kerrotaan löivät uhria kepillä päähän ja varastivat hänen 8,000 XNUMX bahtinsa käteistä ennen pakenemista.

Uhrin koti sijaitsee Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella.

Pidätettyjä epäiltyjä epäillään aserikoksesta, ja he ovat poliisin huostassa.

Pol. Kenraalimajuri Kampol Leelapraphorn, Chonburin poliisin poliisipäällikkö, kertoi The Pattaya Newsille, että kuusi epäiltyä jakoivat rahat ryöstön jälkeen. Kolme pidätettyä epäiltyä löi uhria päähän ja ajoi autolla pakenemaan paikalta.

Pol. Kenraalimajuri Kampol lisäsi, että poliisi tiesi jo kolmen pakolaisen henkilöllisyyden ja odottaa Pattayan provinssin tuomioistuimen pidätysmääräyksiä heidän pidättämiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.