PÄIVITYS: Phuketissa kaksi bussimatkustajaa ampunut ja itsensä tappanut ampuja oli entinen sotilas ja kärsi mielenterveysongelmista

Epäilty Phuketin linja-autoterminaalissa Rasadassa

Phuket -

Phuketissa matkustavaan linja-autoon tulen avannut ja kahta ihmistä haavoittunut asemies on löydetty kuolleena bussista, ja hän oli entinen sotilas, joka kärsi mielenterveysongelmista.

Aiemmat tarinamme:

Kaksi linja-autossa ollutta ihmistä loukkaantui Phuketissa ampujan avattua tulen muiden matkustajien karkuun.

Asemies, joka avasi tulen matkustavaan bussiin Phuketissa ja loukkaantui kahta ihmistä, on löydetty kuolleena bussin sisätiloista.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että myös Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew meni paikalle tänä aamuna. Kaksi loukkaantunutta matkustajaa tunnistettiin vain Ms Juraiphoniksi, 49, ja Napanatiksi, 26. He ovat nyt turvassa paikallisessa sairaalassa.

Poliisi nimesi ampujan Nawin Chuaykleangiksi, 25, Ao Luekista Krabista. Hän oli psykiatrinen potilas Ao Lukin sairaalassa. Hän oli yksi bussin matkustajista. Oli epäselvää, kuinka tai milloin hän lähti sairaalasta.

Phuketin kaupungin poliisi otti yhteyttä Ao Luekin poliisiin ja he veivät Nawinin isoäidin, 67, ja hänen äitinsä, 50, Ao Luekista Krabista tapahtumapaikalle keskustelemaan Nawinin kanssa, koska poliisi uskoi ampujan olevan vielä elossa tapahtuman aikana.

Hänen äitinsä kertoi poliisille, että Nawin on entinen sotilas, jolla on ollut mielenterveysongelmia, joihin hän kieltäytyi ottamasta lääkkeitä. Hän kirjoitti kirjeen ennen kuin hän lähti kotoa ja sanoi: 'Älä huoli. Minulla on uusi elämä ja otan riskejä. En tule takaisin kotiin.'

Oikeuslääketieteellinen poliisi kertoi Phuket Expressille, että ampuja ampui itsensä juuri sen jälkeen, kun hän ampui muita, koska veritahrat bussin lattialla hänen ruumiinsa lähellä olivat kuivuneet.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.