Pattayan entinen pormestari Sonthaya Khunplume liittyy Pheu Thai -puolueeseen

Pattaya -

Pattayan entinen pormestari ja voimakas poliittinen veteraani Sontaya Khunplume johti 12 poliitikon ryhmänsä liittymään takaisin oppositiopuolueeseen Pheu Thai torstaina helmikuussa. xnumxth.

Pheu Thai -puolueen johtaja Cholnan Srikaew toivotti Sontayan ja hänen tiiminsä suurenmoisesti tervetulleiksi punaisella matolla sanoen, että entinen pormestari auttaisi puoluettaan varmistamaan maanvyörymän voiton Chonburissa tulevissa vaaleissa.

Raporttien mukaan Sonthaya on Pattayan ja Bangsaenin itärannikon defacto hallitsija, ja sillä on vahva alueellinen tukikohta idässä.

Hän oli kerran Thai Rak Thai -puolueen jäsen, ennen kuin se hajotettiin ja nimitettiin uudelleen Pheu Thai -puolueeksi.

Sonthaya ilmoitti päättäneensä liittyä uudelleen Pheu Thai -puolueeseen, koska hän piti sen politiikasta ja päättäväisyydestä ratkaista maan ongelmia.

Poliittinen veteraani kritisoi myös nykyistä pääministeriä Prayut Chan-o-chaa siitä, mitä Sonthaya kutsui hänen epäonnistumiseensa torjua korruptiota ja taloudellisia eroja hänen kahdeksan vuoden toimikautensa aikana.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.