PÄIVITYS: Kiinalainen turisti syytti Pattayan liikennepoliisia vapalaitteiden kiristyksestä.

Pattaya -

Pattayan poliisiaseman liikennevirkailija on erotettu väliaikaisesti palveluksesta, kun hänen väitetään kiristäneen 30,000 XNUMX bahtia tammikuussa sähkösavukkeiden hallussapidosta kiinni jääneeltä kiinalaiselta turistilta.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan poliisiaseman poliisi on siirretty passiiviseen virkaan odottamaan tutkintaa väitteestä, jonka mukaan hän oli kiristänyt 30,000 XNUMX bahtia kiinalaisesta turistista, joka jäi kiinni laittoman höyryn kuljettamisesta.

Nyt päivitykseemme:

Tiedonhankintakomitea, joka perustettiin sen jälkeen, kun tapaus nousi Thaimaan tiedotusvälineiden otsikoihin, totesi, että oli olemassa riittävästi todisteita kiristysvaatimuksen tueksi asianomaista poliisia, Pol Snr:a vastaan. Sgt-majuri Noppakrit "Khai" Pornwatthanakit.

Väiteen esitti tuntematon kiinalainen turisti, joka sanoi, että heiltä väitettiin kiristetty 30,000 28 bahtia Noppakritista lomaillessaan Pattayalla tammikuun 29. tai XNUMX. päivänä.

Noppakritin kerrotaan vaatineen rahaa sakkona, koska turistilla oli mukanaan laiton sähkötupakka. Aluksi hän kuulemma vaati 60,000 30,000 bahtia, mutta turisti tarjosi sen XNUMX XNUMX bahtiin.

Tarina sai julkisuuden huomion, kun turisti jakoi kokemuksensa matkaoppaan kanssa, joka myöhemmin otti yhteyttä kuuluisaan thaimaalaisen median levittämiseksi tarinaan, minkä seurauksena Noppakrit siirtyi epäaktiiviseen virkaan läänin poliisiviraston toimintakeskukseen.

Noppakrit on erotettu väliaikaisesti toisen komitean vakavaa kurinpitotutkintaa odotettaessa.

Pattayan poliisi määrättiin myös ryhtymään oikeustoimiin häntä vastaan ​​rikoslain 149 ja 157 pykälien kiristyssyytteiden perusteella.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.