Kolme nuorta moottoripyörällä loukkaantui törmättyään sedanin kanssa Pattayalla

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Kolme teini-ikäistä loukkaantui törmättyään moottoripyörällään sedaniin tiistaina 7. helmikuuta.

Tapaus tapahtui eilen illalla Soi Chaloem Phrakiat 13:n sisäänkäynnillä Pattayan Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella. Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät kiiruhtivat paikalle auttamaan kolmea loukkaantunutta teini-ikäistä, Anuwatia, 17, Jennarongia, 15, ja herra Barameeta, 17.

Kolme sai ei-hengenvaarallisia vammoja törmättyään punaisella Honda Wave -moottoripyörällään valkoiseen Mazda 2 -sedaniin. Heidät kuljetettiin ambulanssissa Pattayan sairaalaan antamatta lausuntoa.

Samaan aikaan sedanin kuljettaja, joka pyysi olla julkaisematta nimeään, odotti tapahtumapaikalla keskustellakseen poliisin kanssa.

25-vuotias kuljettaja kertoi The Pattaya Newsille, että kolme nuorta yritti ohittaa hänen autonsa oikealta kaistalta, kun hän oli poistumassa Soi Chaloem Phrakiatista. Nämä kolme ajoivat myös suurella nopeudella.

Sedanin kuljettaja ei loukkaantunut. Pattayan poliisi ilmoitti myöhemmin tutkivansa CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden syyn.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.