Villisika on vapaana Pattayassa kiinnittää sosiaalisen median suuren huomion

Pattaya -

Suuri villisika havaittiin vaeltelevan Pattayalla noin kello 7 eilen 30. helmikuuta. Sawang Boriboon -pelastustyöntekijät sanoivat olevansa järkeissään havaittuaan, että edes viisi rauhoittavaa tikkaa ei voinut tyrmätä petoa.

Tumma karju, jonka uskottiin olevan noin 200-300 kg painava uros, käveli ulos Big C Extran ympärillä Keski-Pattayalla. Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät kutsuttiin paikalle poistamaan karju, kun se rikkoi joitain paikallisten asukkaiden kasveja.

Karju osoittautui kuitenkin kovaksi keksiksi, koska se kieltäytyi tyrmätämästä sitä viidestä rauhoittavasta nuolista. Karju pääsi pudistaen päätään ja haukotellen uskaliasta pakoon jättäen pelastajat raapimaan päätään.

Pedon uskotaan vaeltelevan vapaasti jossain Pattayassa lehdistön aikaan, vaikka se näyttää rauhalliselta eikä pelkää ihmisiä. Pelastajien mukaan kyseessä saattaa olla jonkun kadonnut lemmikki. He yrittävät siirtää sen turvallisesti pois kaupungista.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.