Pattaya Baht -bussinkuljettaja palauttaa 4,000 XNUMX euron laukun Suomen Turistille

KUVA: เรารักพัทยา

Pattaya -

Rehellinen bahtibussinkuljettaja palautti suomalaisnaiselle autonsa takaosasta näkemänsä laukun, jossa oli 4,000 XNUMX euroa.

Laukussa oli myös naisen älypuhelin ja muita arvoesineitä Rao Rak Pattaya (We Love Pattaya) Facebook.

Baht-bussin kuljettaja tunnistettiin vain hänen lempinimestään "Lek". Hän yritti ottaa yhteyttä naiseen, jota ei tunnistettu, hänen hotellinsa kautta, josta hän oli hakenut hänet ja onnistui lopulta löytämään hänet ja palauttamaan laukun.

Lukuisat nettimiehet kehuivat Lekia rehellisyydestään Facebookissa. Jotkut sanoivat, että viranomaisten pitäisi kiinnittää hyvän ihmisen tarra hänen autoonsa. Suomalainen turisti myös kiitti Lekia ja otti kuvan hänen kanssaan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.