Varas murskaa auton ikkunan ja varastaa käteistä ja arvoesineitä Pattaya Musicianilta

Pattaya -

Varas murskasi auton ikkunan ja varasti 600 bahtia sekä arvoesineitä pattayalaismuusikolta.

Uhri, herra Sakda Pengcham, ilmoitti Pattayan poliisille tapauksesta kello 1 aamulla tänään, 7. helmikuuta.

36-vuotias muusikko kertoi, että hänen autoonsa, joka oli pysäköity Soi Photisarniin Pattayan Nakluan osa-alueella, oli murtauduttu ja hänen 600 bahtia käteistä ja monia tärkeitä asiakirjoja oli varastettu. Auto oli pysäköity lähellä ravintolaa, jossa herra Sakda esiintyi, mutta kukaan ei nähnyt syyllistä.

Pattayan poliisi tutkii alueen CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyn.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.