Varas murskaa auton ikkunan ja varastaa käteistä ja arvoesineitä Pattaya Musicianilta

Pattaya -

Varas murskasi auton ikkunan ja varasti 600 bahtia sekä arvoesineitä pattayalaismuusikolta.

Uhri, herra Sakda Pengcham, ilmoitti Pattayan poliisille tapauksesta kello 1 aamulla tänään, 7. helmikuuta.

36-vuotias muusikko kertoi, että hänen autoonsa, joka oli pysäköity Soi Photisarniin Pattayan Nakluan osa-alueella, oli murtauduttu ja hänen 600 bahtia käteistä ja monia tärkeitä asiakirjoja oli varastettu. Auto oli pysäköity lähellä ravintolaa, jossa herra Sakda esiintyi, mutta kukaan ei nähnyt syyllistä.

Pattayan poliisi tutkii alueen CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyn.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.