Kiinalainen turisti hyppää kuolemaan Pattayan hotellin 27. kerroksesta

Pattaya -

Kiinalainen turisti syöksyi kuolemaansa Pattaya-hotellista kello 6 tänä aamuna 16. helmikuuta. Uhri jätti itsemurhakirjeen ja sanoi: "Anteeksi, minä itsemurha. Hyvästi kaikille, kaikki voitte heittää pois tavarani (uhrin nimi) 7."

Pattayan poliisi tunnisti uhrin 39-vuotiaaksi kiinaksi turistiksi, jonka nimi salattiin odotettaessa yhteyttä hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä. Hänet löydettiin kuolleena kadulta nimettömän asunnon/hotellin vierestä Pattayan Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella.

Asunnossa on 35 kerrosta. Uhrin kerrottiin hypänneen avainkorttinsa mukaan 27. kerroksesta muovipussiin, joka oli kääritty kätensä ympärille teipillä.

39-vuotiaalla uhrilla oli yllään harmaa t-paita ja mustat/ruskeat housut. Hän sai useita vakavia vammoja ja poliisi totesi hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Asunnon vartija Narakorn Rattanakunnara kertoi The Pattaya Newsille, että kun hän parkkeerasi moottoripyöräänsä, hän katsoi ylöspäin ja näki uhrin lentävän ilmassa ennen kuin hän törmäsi traagisesti maahan.

Vartija oli järkyttynyt ja soitti heti viranomaisille, kun hän tuli järkiinsä.

Tutkijat menivät tarkastamaan uhrin huoneen 27. kerroksessa ja löysivät yllä mainitun rikosella englanniksi kirjoitetun muistiinpanon.

Huoneesta ei löytynyt merkkejä rikoksesta.

Uhrin ruumis kuljetettiin poliisisairaalaan ruumiinavaukseen.

Tammikuun 16. päivänä a kiinalainen matkanjärjestäjä kaatui kuoliaaksi Pattaya-hotellissa. Uhri osoitti outoa käytöstä ennen kaatumista.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut tai tarvitsee jonkun puhuttavan, suosittelemme Thaimaan samarialaisia.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.