Tuli tuhosi Chonburin poliisikoulun, ei loukkaantumisia

Chonburi -

Laaja tulipalo tuhosi maakunnan poliisikoulutuskeskuksen alue 2 Chonburissa sunnuntai-iltana 5. helmikuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Kello 7 Mueng Chonburi -paloyksiköt vastasivat paloilmoitukseen kaksikerroksisessa poliisikoulutuskeskuksessa Soi Khao Noissa Ban Suanin osa-alueella Mueangin alueella.

Palo nielaisi rakennuksen toisen kerroksen. Paloautoilla kesti noin 30 minuuttia sammuttaa palon. Vaikka kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa, tulipalo aiheutti huomattavia vahinkoja rakennukselle.

Aluksi poliisi oletti, että tulipalo johtui oikosulusta, mutta oikeuslääketieteellinen ryhmä teki myöhemmin perusteellisen tutkinnan löytääkseen tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.