Thaimaa toivottaa tervetulleeksi ensimmäiset kiinalaiset ryhmämatkat

KUVA: MGR Online

kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) yhteistyössä Kiinan suurlähetystön ja Spring Airlinesin kanssa toivotti ensimmäiset kiinalaiset ryhmämatkat tervetulleiksi maanantaina 6. helmikuuta.

Ensimmäinen 40 kiinalaisen turistin ryhmämatka lähti Kiinan Guangzhousta ja saapui Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle Bangkokissa Spring Airlinesin lennolla nro 9C7419 Kiinan kolmen vuoden ankaran Covid-19-rajoituksen jälkeen.

Kiinan suurlähettiläs toivotti ryhmän lämpimästi tervetulleeksi Yang Xin ja TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn.

Yuthasak sanoi, että Thaimaa on niiden 20 maan joukossa, joihin Kiina sallii kiertueryhmiensä lentää sen jälkeen, kun maan rajat avattiin uudelleen 8. tammikuuta.

Tämän lennon lisäksi 13 muuta kiinalaista lentoa Pekingistä, Shanghaista, Chengdusta, Xiamenista, Nankingista ja Nanningista on määrä laskeutua Thaimaahan kolmelle lentokentälle: Don Mueangin lentokentälle, Suvarnabhumin lentokentälle ja Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Kiertueryhmä aloittaa kuuden päivän matkan Bangkokin ja Pattayan sekä Chonburin ja Rayongin välillä Yuthasakin mukaan.

Ryhmä vierailee erilaisissa nähtävyyksissä, kuten Koh Sametissa, Nongnooch Garden Pattayassa, Wat Paknam Bhasicharoenissa, Suuressa palatsissa ja Chinatownissa.

TAT:n kuvernööri paljasti, että kiinalaisten ryhmämatkojen paluu lupaa hyvää Thaimaan talouden elpymiselle. Maa vastaanotti jo 99,429 1 kiinalaista turistia tammikuun 2. ja XNUMX. helmikuuta välisenä aikana.

Kiinan lentoasemilta eri kaupungeissa, kuten Shanghaissa, Guangzhoussa, Hangzhoussa, Nanjingissa, Chengdussa tai Xiamenissa, on tarjolla myös 2,000 445,655 lentoa, joissa on XNUMX XNUMX paikkaa ja jotka ovat valmiita lentämään Thaimaahan.

Kuvernööri arvioi, että Thaimaassa vierailee ensimmäisellä vuosineljänneksellä 300,000 XNUMX kiinalaista turistia, kun taas tämän vuoden tavoitteena on houkutella vähintään viisi miljoonaa kiinalaista turistia.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.