Fire Guts kanadalaisen miehen 20 miljoonan bahtin talon Pattayassa

KUVA: ข่าวคนชล

Pattaya -

Pattayalla syttyi tulipalo, joka tuhosi kanadalaisen miehen 20 miljoonan bahtin talon sekä useita hänen kallista omaisuutensa.

Nongprue Poliisi ja palomiehet ryntäsivät ylelliseen kaksikerroksiseen taloon Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella sunnuntaina 5. helmikuuta saatuaan ilmoituksen tulipalosta.

Kaksi moottoria saapui taloon ja sammutti nopeasti toisen kerroksen huoneessa riehuneen palon.

Palomiesten mukaan kukaan ei loukkaantunut. Palo oli kuitenkin vaurioittanut merkittävästi monia talon huoneita, jotka kuuluivat tuntemattomalle 58-vuotiaalle kanadalaiselle miehelle.

Tämän lisäksi useita arvokkaita omaisuutta, kuten klassinen piano, tuhoutui myös tulipalossa, jonka Nongpruen palomiehet arvelivat syntyneen oikosulun vuoksi.

Kanadalainen mies oli turvassa, vaikka hänen henkilöllisyytensä salattiin lehdistöltä ja hän kieltäytyi puhumasta medialle.

KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.