Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat kuluneelta viikolta: Poliisi kiristi rahaa taiwanilaiselta näyttelijältä, ranskalainen pakolainen pidätettiin ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 30. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 5. helmikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Ilmoituksen paljastanut entinen poliitikko Chuwit Kamolvisit julkaisi Facebook-seinällään, että thaimaalainen poliisi kiristi rahaa taiwanilaisesta näyttelijästä ja hänen ystäviltään, ja lisäsi, että jos poliisi jatkaa valehtelemista ja uhrin syyllistämistä, hän paljastaisi heidät todisteilla..

Huai Khwangin poliisiaseman päällikkö, jossa seitsemää poliisia syytettiin 27,000 XNUMX bahtin kiristämisestä taiwanilaisesta näyttelijästä, on siirretty hänen alaistensa tutkinnan aikana.

Kuusi thaimaalaista tarkastuspisteen poliisia, joita syytetään 27,000 2 bahtin kiristämisestä vierailevalta taiwanilaiselta näyttelijältä Charlene Anilta ja hänen ystäviltään, on saatettu syytteen lahjonnasta torstaina XNUMX. helmikuuta.

Thaimaan tarkastuspisteen poliisi on määrännyt kansallisen poliisipäällikön tallentamaan ruumiinsa kameran tallennuksia vähintään 20 päivän ajan vierailevien turistien viruksen kiristystapausten jälkeen.

2. Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeri Chaiwut Thanakamanusorn sanoi helmikuun 3. päivänä, että Thaimaan pitäisi muuttaa lakia sähkösavukkeiden laillistamiseksi vastaamaan ihmisten elämää monissa kehittyneissä maissa.

Thaimaan laki- ja oikeudenkäyntiosaston vanhempi poliisi sanoi, että jokainen, joka jää kiinni sähkösavukkeiden tai sähkösavukkeiden kuljettamisesta, voidaan tuomita jopa 500,000 XNUMX bahtiin ja saada enintään viiden vuoden vankeustuomio.

3. Thaimaan matkailualan neuvosto ennusti näkevänsä yli 30 miljoonaa turistia Thaimaahan vuonna 2023, mikä pumppaa 3 biljoonaa bahtia maan talouskiertoon.

Valtuuston puheenjohtaja uskoi, että vuonna 2023 turistikysyntä kaksinkertaistuu viime vuoteen verrattuna, ja kaikkien valtion virastojen tulisi käsitellä tätä asiaa kuin kansallista agendaa.

4. Tutkimuksessa, jossa kysyttiin 200 länsimaista turistia Thaimaassa, havaittiin, että ylihinnoitellut taksipalvelut ovat suurin valitus ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa Bangkokissa.

TCT:n mukaan korkeat tyytymättömyydet osoittivat taksipalvelujen lisäksi huonoa jätehuoltoa ja lentokentän helpotusta, ilmansaasteita ja likaisia ​​matkailukohteita.

5. Ranskalainen mies pidätettiin kiristyssyytteiden perusteella, kun hänen väitettiin kiertäneen kiristämässä rahaa entisiltä henkilöiltä Pattayassa väittäen räikeästi, että hänellä oli läheiset suhteet korkeisiin poliiseihin, mukaan lukien Thaimaan apulaispoliisipäällikkö, joka tunnetaan lempinimellään "Big Joke". ”

Epäilty käytti hyväkseen sitä, että hän oli aiemmin vapaaehtoisena tukemassa poliisin toimintaa, ottaakseen kuvia vanhemman poliisin kanssa ja käyttääkseen niitä väitteensä tueksi.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.