Pattayan suurimmat tarinat viime viikolta: American Fitness YouTuber Leo Rex kuolee ja paljon muuta

Terveisiä kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Olemme koonneet tähän paikalliset huipputarinamme, jotka tapahtuivat alueillamme Pattayassa ja Chonburissa viimeisen viikon aikana maanantaista 30. tammikuuta sunnuntaihin 5. helmikuuta 2023.

Toimitusryhmämme valitsee tarinat, eivätkä ne ole tietyssä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

1. PÄIVITYS: Pattaya Clubin vartijoita syytetään intialaisen ”turisti”-väitteen uhrin hakkaamisesta, jonka väitetään valehtelevan, oli entinen työntekijä

Pubin lähellä sijaitsevan intialaisen ravintolan toimijat hyökkäsivät uhrin kimppuun. Häntä hakattiin ongelmien aiheuttamisesta, vartijat väittivät. Uhri kuitenkin sanoi, että tilanne oli paljon monimutkaisempi ja että hänen väitettiin joutuneen kohteena ja hänen kimppuunsa ensin. Molemmat osapuolet lupasivat lisäsyytteitä toiselle osapuolelle.

PÄIVITYS: Pattaya Clubin vartijoita syytetään intialaisen ”turisti”-väitteen uhrin hakkaamisesta, jonka väitetään valehtelevan, oli entinen työntekijä

2. Tunnettu Fitness YouTuber Leo Rex, AKA Leo ja Longevity, löydetty kuolleena Pattayan kodista

Tarina on aiheuttanut valtavaa kohua YouTubessa ja sosiaalisessa mediassa, jossa Leolla oli 123,000 XNUMX tilaajaa ja hänet tunnettiin hyvin biohakkerointi- ja vaihtoehtoisten kehonrakennusyhteisöjen keskuudessa. TPN huomauttaa, että lainvalvontaviranomaisten virallisia päivityksiä tapauksesta ja ruumiinavauksesta ei ole vielä virallisesti julkaistu, vaikka tapaus on johtanut rehottavaan spekulaatioon ja teorioita verkossa.

Tunnettu fitness-YouTube-käyttäjä Leo Rex, AKA Leo ja Longevity, löydettiin kuolleena Pattayan kodista

3. Vanhempi Pattayan poliisi siirrettiin, koska hänen väitetään kiristäneen rahaa höyrystysvälineillä kiinni jääneeltä turistilta

Tämä tapaus yhdessä taiwanilaisen näyttelijän tapauksen kanssa ovat tuoneet hieman valoa höyrystinlakiin Thaimaassa, ja monet ovat kehottaneet hallitusta muuttamaan lakia laillistamaan höyrystyslaitteet kuten kannabiksen.

Vanhempi Pattayan poliisi siirrettiin, koska se väitti kiristäneen rahaa höyrystysvälineillä kiinni jääneeltä turistilta

4. Pattaya-ravintolan väitetään tunkeutuvan Na Jomtien Beachille saaneen ankaraa kritiikkiä

Ravintolapäällikkö pyysi yleisöltä anteeksi tapahtuman leviämisen jälkeen Facebookissa. Pattayan viranomaisten mukaan oikeustoimia ei ole tulossa.

Pattaya-ravintolan väitetään tunkeutuvan Na Jomtien Beachiin, mikä saa ankaraa kritiikkiä

5. Kaksi ilotulitusmyyjää pidätettiin Pattaya Beachillä

Pattayan poliisi on vihdoin ottanut vakavan askeleen ilotulitusmyyjiä vastaan ​​asukkaiden ja turistien valitusten jälkeen.

Kaksi ilotulitusmyyjää pidätettiin Pattaya Beachillä

Siinä se tälle viikolle. Toivottavasti ensi viikko tuo sinulle hyviä uutisia!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.