Pattayasta Hua Hiniin kulkeva bussi kahdesti päivässä 19. helmikuuta alkaen

Pattaya ja Hua Hin, Thaimaa –

19. helmikuuta 2023 alkaen bussiyhteydet Pattayaan ja Hua Hiniin liikennöivät kahdesti päivässä.

Linja-autoasemalta lähtevien linja-autojen aikataulu (alla oleva linkki on seuraava:

Hua Hin: 9 ja 00

Pattaya: 8 ja 00

Jos haluat lisätietoja tai haluat varata kuljetukset ja liput verkossa klikkaa tästä päästäksesi heidän verkkosivustoonsa.

Liput maksavat 473 bahtia eli noin 15 Yhdysvaltain dollaria.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/