Bangkokiin saapuva tavarajuna suistui raiteilta Prachuap Khiri Khanissa, ei loukkaantumisia

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Sungai Kolokista Bangkokiin matkannut seitsemän auton tavarajuna lähti kiskoilta lauantaiaamuna 4. helmikuuta. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Juna nro 986 suistui kiskoilta noin 200 metriä ennen Bang Saphan Yain asemaa. Suistuminen tapahtui noin kello 6 lähellä kilometriä 35/377 Prachuap Khiri Khanissa. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Bang Saphanin rautatieaseman virkamies Veera Boonprakong sanoi, että suistumisen syytä tutkitaan. Rautatietyöntekijät korjaavat junia ja rautateitä toiminnan jatkamiseksi.

Thaimaan valtionrautatie muutti palveluja kolmella reitillä, mukaan lukien reitti nro 254 (Lang Suan-Thon Buri) kuljetti matkustajia autoilla Chumphonista Thon Buriin, reitti nro 255 (Thon Buri-Lang Suan) kuljetti matkustajia autoilla Ban Krudista Saphan Noihin ja reitti nro 43/40 (Krung Thep Aphiwatin keskusterminaali Surat Thaniin) kuljettaen matkustajia autoilla Ban Krudista Bang Saphan Noihin.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.