80-vuotias vuoteessa oleva isoäiti poltettiin kuoliaaksi Chonburissa

KUVA: Thairath

Chonburi -

80-vuotias sänkyyn makaava isoäiti paloi kuoliaaksi, kun tulipalo valtasi hänen talonsa Chonburin Mueangin alueella perjantaina 3. helmikuuta. Hänen miehensä pelastui ja oli turvassa.

Palomiehet kymmenellä moottorilla kiiruhtivat kaksikerroksiseen taloon Don Hua Lorin osa-alueella noin kello 1 saatuaan tiedon tulipalosta.

Talon toisessa kerroksessa syttynyt tuli levisi viranomaisten saapuessa ensimmäiseen kerrokseen, jossa oli kasa muovikasseja ja paperia. Tuli levisi myös kahteen viereiseen taloon, ennen kuin se saatiin tyyntymään tunnin kuluttua palomiesten yhteisillä voimilla.

Traagisesti kaksikerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löydettiin vuoteessa makaavan isoäidin, rouva Sura Inthachotin, palanut ruumis. 80-vuotias mies oli 77-vuotiaan isoisän Jaroon Inthachotin vaimo.

Mr. Jaroon oli shokissa ja sanattomassa tilassa hänen sydäntä särkevän menetyksensä vuoksi, palomiehet kertoivat Thaimaan medialle.

Hänen naapurinsa, 63-vuotias Samran Sudsanguan, kertoi thaimaalaiselle medialle, että oli erittäin tuulista tapahtumahetkellä. Myös hänen talonsa tuhoutui, eikä hän voinut pelastaa omaisuuttaan.

Samran lisäsi, että pariskunta keräsi roskia saadakseen elantonsa. Kuolleen uhrin aviomies lukitsi usein vaimonsa huoneen, kun hän oli poissa keräilemässä romuja.

Thaimaan poliisi tutkii palon syttymissyytä. Aluksi sen oletetaan johtuneen oikosulusta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.