UnKonscious Trance -festivaali järjestetään ensi viikolla Pattayalla

Pattaya, Chonburi -

UnKonscious-festivaali järjestetään Pattayassa, Chonburissa 7. helmikuuta alkaenth helmikuuhun 12th, 2023.

Tapahtuma on Aasian suurin beach trance -festivaali, jossa on kuuluisia tyylejä, kuten, mutta ei vain, kohottava, hard tech, psy trance ja jopa bilemusiikki, joka tuo osallistujat takaisin klassiseen transsiin 90-luvulla.

Aikataulu: (Lisätietoja alla)

Tiistai 7. helmikuuta: Venejuhlat Roger Shahin x Sunlounger kanssa

Keskiviikko 8. helmikuuta: UNK Pre-Party esittelee TIMELESS CLASSIC -setin Matt Dareyn ja The Thrill Seekersin kanssa. Warehouse Club Pattayassa.

Torstai 9. helmikuuta: UNK23:n päätapahtuman päivä 1 – Aly & Fila, Alessandra Roncone, David Rust, Metta & Glyde, Omar Sherif, Elucidus ja Sam Laxton. Alexa Beach Club

Perjantai 10. helmikuuta: Skullduggery Stage – Greg Downey, John Askew, Liquid Soul, Alex Di Stefano, David Forbes, Luminn, Roger Shah, Asteroid ja Yelow. Alexa Beach Club.

Lisätietoja on osoitteessa: www.unkonsciousfestival.com

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.