Ranskalainen pakolainen pidätettiin väitetystä kiristyksestä Bangkokissa, kun hän väitti olevansa läheisiä poliisisuhteita "isoon vitsiin"

KUVA: Thai Post

Kansallinen -

Ranskalainen mies pidätettiin kiristyssyytteiden perusteella, kun hänen väitettiin kiertäneen kiristämässä rahaa entisiltä henkilöiltä Pattayassa väittäen räikeästi, että hänellä oli läheiset suhteet korkeisiin poliiseihin, mukaan lukien Thaimaan apulaispoliisipäällikkö, joka tunnetaan lempinimellään "Big Joke". ”

Pol. Kenraali Surachate Hakparn eli Big Joke ilmoitti Herve Leonardin, 58 (joidenkin tietojen mukaan 59), pidättämisestä torstaina 2. helmikuuta.

Ranskalainen epäilty pidätettiin asunnosta Phahon Yothin Roadilla Bangkokin Chatuchakin alueella keskiviikkona 1. helmikuuta syytettynä monien Pattayan entisten kiristyksestä.

Big Joke kertoi, että Leonard kiristi rahaa ex-patsaisilta vastineeksi suojelustaan ​​väittäen tuntevansa monia vanhempia thaimaalaisia ​​poliiseja, mukaan lukien Big Joken itsensä.

Epäilty käytti hyväkseen sitä, että hän oli aiemmin vapaaehtoisena tukemassa poliisin toimintaa, ottaakseen kuvia vanhemman poliisin kanssa ja käyttääkseen niitä väitteensä tueksi, Big Joke selitti.

Leonard oli etsintäkuulutettu Pattayan provinssin tuomioistuimen antamalla viidellä kiristyksestä, petoksesta ja pakotuksesta antamalla pidätysmääräyksellä. Hänet etsi myös Interpol.

Epäilty oli oleskellut kuningaskunnassa 868 päivää ennen pidättämistään keskiviikkona, ja hän oli jäänyt viisuminsa yli 15 lähtien.

Ranskalainen mies vaihtoi rutiininomaisesti olinpaikkaansa 2-3 viikon välein Pattayan, Hua Hinin ja Bangkokin välillä välttääkseen pidätyksen. Epäilty valehteli hotellioperaattoreille, että hän oli kadottanut passinsa, Big Joke sanoi.

Leonard pidätettiin kerran, mutta hyppäsi takuita ja pysyi vapaana viime keskiviikkoon asti.

Operaatio ranskalaisen pakolaisen etsimiseksi aloitettiin neljä kuukautta sitten.

Seuraavat ovat läsnä olevien henkilöiden lähettämiä kuvia lehdistötilaisuudesta:


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.