Lukijapostilaukku: Jomtienissa ja Pattayassa yöllä ajavat äänekkäät ajoneuvot häiritsevät paikallisia asukkaita

Pattayan aikoinaan vilkkaat turisteja täynnä olevat tiet ovat nyt aavekaupunkeja öisin

TPN-toimittajille,

Asiasta kertoi TPN Jomtien Beach Roadin sähinkäisten melu, joka aiheutui laittomasta myynnistä Jomtien Beachillä perjantaina 28. tammikuuta 2023, ja paikalliset asukkaat valittivat siitä onnistuneesti. Mielestäni oli oikein, että kaupungin poliisi puuttui asiaan.

Vielä tarpeellisempaa on Jomtienin pääteiden valvonta raskaiden moottoripyörien ja viritettyjen avoautojen kuljettajien aiheuttaman jatkuvan melun vuoksi, erityisesti yöllä. He pitävät hauskaa. Kilparatana käytetään pääasiassa Thappraya Roadia, mutta myös Jomtien 2nd Roadia ja Thepprasit Roadia.

Näiden katujen varrella sijaitsevien monien asuinkompleksien asukkaat tuntevat olonsa häiritseväksi yön aikana ulvomisesta, ulvomisesta ja ulvomisesta sekä tahallisesti aiheuttamista sytytyskatkoksista, etenkin talvella, kun he haluavat jättää ikkunat ja parvekkeen ovet auki viilentävän tuulen takia. 15–30 minuutin välein yksi tai useampi näistä ajoneuvoista herättää unesta.

Jos Pattayaa halutaan pitää perheystävällisenä merenrantakohteena ja turistikohteena ja rohkaisee myös eläkeläisiä kaikkialta maailmasta ostamaan tai vuokraamaan asunnon täältä, viranomaisten tulee varmistaa, että he saavat oikeuden häiriöttömään yöuneen.

Vilpittömästi

Dieter R.

Edellinen on lukijan mielipide, joka on täysin hänen oma.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/