Helmikuu VISIT BUSAN PASS käyntiin Koreassa vieraileville matkailijoille

Thaimaa, 2. helmikuuta 2023 – Jos suunnittelet matkaa Etelä-Korean Busaniin, suosittelemme, että vierailet Busanissa Visit Busan Passin avulla.

Busan Metropolitan City ja Busan Tourism Organisation lanseeraavat Visit Busan Passin helmikuussa 2023, jotta se olisi kätevä Busanissa vieraileville ulkomaisille matkailijoille sekä tarjoamaan erilaisia ​​etuja.

Visit Busan Passin ostavat ulkomaalaiset turistit voivat käyttää vapaasti yli 30:tä tärkeintä maksullista matkailukohdetta Busanissa tietyn ajan kuluessa ja saada erilaisia ​​etuja, kuten alennuksia yli 100 laitoksessa, kuten kahviloissa, ravintoloissa ja kaupoissa Busanin tärkeimmissä turistikohteissa.

Turistit voivat ostaa 24 tunnin passin (voimassa 24 tuntia) 49,000 48 wonilla ja 48 tunnin passin (voimassa 69,000 tuntia) 80 90 wonilla. Nämä liput ovat noin 479,000–XNUMX % halvempia kuin XNUMX XNUMX wonin kokonaispääsymaksu mukana oleviin maksullisiin turistinähtävyyksiin. Joten käymällä vain muutamassa näistä paikoista saat enemmän kuin lipun ostokustannukset.

Tällä passilla voit käyttää julkisia kulkuvälineitä, kuten metroa ja linja-autoa lähikaupoissa ja muilla latausasemilla veloitetulla summalla. Voit myös maksaa vapaasti lähikaupoissa, mikä tekee Busanissa viettämästäsi mukavasta.

Helmikuusta alkaen avauskampanjana julkaistaan ​​kortteja, joiden ennakkomaksu on 4,500 24 wonia 6,000 tunnin lipusta ja 48 XNUMX wonia XNUMX tunnin lipusta. (saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää)

Lippuja voi ostaa verkosta Visit Busan Pass -verkkosivustolla tai -sovelluksella, ja offline-ostosten tapauksessa ne voidaan tehdä tärkeimmissä liikennevälineissä, kuten Busanin asemalla, sekä Busanin alueen matkailuneuvontakeskuksissa ja suurimmissa hotelleissa. Lisätietoja passin ostopaikasta ja maksullisista matkailukohteista löytyy Visit Busan Pass -verkkosivustolta www.visitbusanpass.com.

Tärkeimmät matkailupalvelut, joita voidaan käyttää ilmaiseksi.

▲ Busanin kaupunkikierrosbussi ▲ Lotte World Adventure Busan ▲ Songdo Marine Cable Car ▲ Busan Tower ▲ Lion Holiday Busan ▲ Diamond Bay ▲ X-the Sky ▲ Busan Movie Experience Museum ▲ Cabinet de Poisson ▲ Ranta ▲ Traubiin Traejongdae yli 30 nähtävyyttä yhteensä

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/