Thaimaan ministeri kehottaa laillistamaan sähkösavukkeet ja sanoi, että se on turvallisempaa kuin tavalliset savukkeet

KUVA: Bangkokbiznews

kansallinen -

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeri Chaiwut Thanakamanusorn sanoi tänään, 3. helmikuuta, että Thaimaan pitäisi muuttaa lakia sähkösavukkeiden laillistamiseksi vastaamaan ihmisten elämää monissa kehittyneissä maissa.

Chaiwut mainitsi hiljattain poliisin kiristys tapaus, jossa oli vieraileva taiwanilainen näyttelijä Charlene An, jolta kiristettiin 27,000 XNUMX bahtia höyrylaitteen kantamisesta.

Hän sanoi, että on aika laillistaa sähkösavukkeet Thaimaassa, koska laite on jo kuin elämäntapa monille kehittyneissä maissa, kuten Amerikassa, Japanissa tai jopa Thaimaan naapurimaissa, kuten Singaporessa ja Malesiassa.

Ministeri jatkoi, että koska sähkösavukkeet ovat edelleen laittomia, ne salakuljetetaan usein maahan ja antavat siten poliiseille mahdollisuuden vaatia lahjuksia ja kiristää ihmisiltä rahaa.

Hän totesi myös kannattavansa e-savukkeiden käyttöä tavallisten savukkeiden sijaan, koska ne ovat vähemmän haitallisia käyttäjän terveydelle.

Lopuksi hän huomautti, että monet ihmiset ovat kysyneet, miksi marihuana on nyt dekriminalisoitu ja sallittu, mutta vaping ja shisha olivat edelleen kiellettyjä ja laittomia, ja niitä käytettiin usein ulkomaisten turistien kiristämiseen ja sakkoihin.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.