Taksihuijaukset ovat edelleen suurin valitus ulkomaisten turistien keskuudessa Thaimaassa

KUVA: Kaooon

Kansallinen -

Tutkimuksessa, jossa kysyttiin 200 länsimaista turistia Thaimaassa, havaittiin, että ylihinnoitellut taksipalvelut ovat suurin valitus ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa Bangkokissa.

Thaimaan matkailuneuvoston (TCT) vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä tekemä tutkimus osoitti, että taksiyritykset saivat turisteilta alhaisimman tyytyväisyyspisteen, 3.5/5.

Suurin osa vastaajista sanoi olevansa tyytymätön taksinkuljettajien väitettyyn epäoikeudenmukaiseen kohteluun, koska he väittivät käyttäneen turisteja hyväkseen olemalla käyttämättä mittaria korkeamman hinnan laskuttamiseen.

TCT:n mukaan korkeat tyytymättömyydet osoittivat taksipalvelujen lisäksi huonoa jätehuoltoa ja lentokentän helpotusta, ilmansaasteita ja likaisia ​​matkailukohteita.

TCT:n presidentti Chamnan Srisawat neuvoi hallitusta ja sanoi, että hallituksen tulisi tehdä yhteistyötä joidenkin yksityisten taksiyritysten kanssa tarjotakseen turisteille uuden, luotettavan taksivaihtoehdon, kuten valkoiseksi maalatut ja erottuvalla logolla tai kylteillä merkittyjä ajoneuvoja, jotta varmistetaan, että hinta perustuu kuljettajan mittarissa.

Mitä tulee muihin huolenaiheisiin, Chamnan ehdotti hallitukselle, että se lisää budjettiaan 10 suosituimmassa matkailumaakunnassa, lisää jätteenkäsittelykapasiteettia keskittyen saarille, joilla jätteiden hävittäminen on usein vaikeaa, ja parantaisi luonnonvarojen suojeluohjelmia.

Hän myös neuvoi hallitusta rajoittamaan turistien määrää tietyissä nähtävyyksissä, jotta vältytään ylikansoituksesta.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.