Päihtynyt mies puukotti itseään Sri Rachassa järkyttyneen joukon edessä

Chonburi -

Mies villistui ja puukotti itseään neljä kertaa juotuaan alkoholia Chonburin Sri Rachan alueella eilen 1. helmikuuta.

Sri Rachan pelastustyöntekijät ryntäsivät tapahtumapaikalle Soi Khao Taeng Onissa auttamaan uhria, joka tunnetaan nimellä Somchai S., jonka kerrottiin puukottaneen itseään.

54-vuotias uhri sai neljä puukotusta vatsassaan, pelastajien mukaan hän oli myös vahvasti päihtynyt. Pelastajat antoivat ensiapua uhrille ja veivät hänet Somdech Phra Boromarajatewi Na Sri Rachan sairaalaan.

Silminnäkijän Mr. Chaovalit Somsrin mukaan uhri Somchai käveli Chaovalitin lihapullien myyjäliikkeeseen päihtyneenä, nappasi häneltä veitsen ja puukotti itseään vatsaan.

Chaovalit lisäsi, että ennen puukotusta uhri oli edelleen näennäisesti hyvällä tuulella, koska hän oli tanssinut musiikin tahtiin myyjän edessä odottamatta ennen kuin loukkaantui.

Uhri jäi paikalliseen sairaalaan. Hänen kerrotaan olleen alkoholisti, Chaovalit sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.