Huumekauppiaat, joilla oli 63,500 XNUMX meth-pilleriä, murskattiin Sattahipissa myytyään Facebookin kautta

Chonburi -

Kaksi huumekauppiasta pidätettiin keskiviikkona 1. helmikuuta 63,500 XNUMX meth-pillereillä Chonburin Sattahipin alueella.

Sattahipin poliisi jäljitti kahta epäiltyä Facebook-tililtään "Nooka" ja suoritti pistooperaation tilaamalla epäillyiltä 60,000 XNUMX metam-pilleriä ja houkuttelemalla heidät tapaamiseen Rayongin maakunnan Klaengin piirin Chakphongin osa-alueella.

Ensimmäinen epäilty, 28-vuotias Chotiwat “Nook” Koomsonklin, saapui yksin valkoisessa Honda Civic -sedanissa. Poliisi pidätti hänet, kun autoon oli piilotettu 60,000 XNUMX meth-pilleriä.

Ensimmäisen epäillyn pidättäminen johti toisen epäillyn, Nattapong ”Boy” Uthaikaon pidätykseen. 35-vuotias epäilty piileskeli nimettömässä lomakeskuksessa Bang Sarayn osa-alueella Sattahipissa, kun hänet pidätettiin 3,563 XNUMX metam-pillereillä.

Poliisi sanoi, että Chotiwat oli suuri jälleenmyyjä ja tavarantoimittaja, joka toimi pääasiassa Sattahipissa.

Heidän kerrotaan tunnustavan myyneensä huumeita ja kertoneet saaneensa ne toiselta agentilta nimeltä "Mike", joka piileskeli Kambodžassa.

Chotiwatia ja Nattapongia syytettiin tyypin 1 huumeen hallussapidosta, jonka tarkoituksena oli myydä ja levittää.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.