Thaimaa ennustaa 30 miljoonaa ulkomaalaista turistia vuonna 2023

Kansallinen -

Thaimaan matkailualan neuvosto ennusti näkevänsä yli 30 miljoonaa turistia Thaimaahan vuonna 2023, mikä pumppaa 3 biljoonaa bahtia maan talouskiertoon.

Valtuuston puheenjohtaja Chamnan Srisawat totesi tiistaina 31. tammikuuta Thaimaan matkailun olevan nousussa ja elpymässä nopeasti. Hän odotti, että yli 30 miljoonaa kansainvälistä turistia vierailee maassa vuonna 40, mikä oli pienentämässä eroa epidemian puhkeamista edeltävään 2019 miljoonan tasoon vuonna 2023.

Haasteena oli nyt pandemian koetteleman yksityisen sektorin vahvistaminen. Chamnan sanoi, että yksityinen sektori tarvitsee edelleen tukea, työvoimaa, osaamista ja innovaatioita toivottaakseen matkailijoiden paluuta tervetulleeksi tänä kukoistavana vuonna.

Puheenjohtaja uskoi, että vuonna 2023 turistikysyntä kaksinkertaistuu viime vuoteen verrattuna, ja kaikkien valtion virastojen tulisi käsitellä tätä asiaa kuin kansallista agendaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.