Uusi Pattayan poliisipäällikkö lupaa pitää turisteista ja asukkaista parasta huolta

Pattaya -

Pattayan poliisiaseman uusi poliisipäällikkö Pol. Eversti Thanapong Phothi ilmoitti asettavansa etusijalle turistien turvallisuuden, sillä hänet toivotettiin avosylin tervetulleeksi asemalle tänään 1. helmikuuta.

Pol. Eversti Thanapong perheensä seurassa kunnioitti Pattayan poliisiaseman edessä olevaa henkitaloa juhlistaakseen suotuisaa tilaisuutta hänen nimittämisestään aseman päälliköksi.

Pattayan kaupungin viranomaiset, poliisit ja liikemiehet ottivat Thanapongin lämpimästi vastaan.

Uusi päällikkö paljasti The Pattaya Newsille, että hän oli innokas suorittamaan velvollisuutensa sekä pitämään hyvää huolta turisteista ja asukkaista kaikessa, erityisesti turvallisuudesta.

Hän totesi, että Pattaya oli maailmanluokan kohde, jonne ihmiset joka puolelta maailmaa päättivät vierailla, joten oli tärkeää pitää kaikki turvassa positiivisen kuvan ylläpitämiseksi kaupungista.

Vierailijoista huolehtimisen lisäksi Thanapong sanoi, että hän myös huolehtisi ja pitää kaikki 400 poliisia asemalla jonossa, ja lisäsi, että kaikki poliisit olivat innostuneita menemään yli odotusten kaupungin parantamiseksi.

Uusi päällikkö ei ollut hermostunut Pattayan poliisivoimien johtamisesta, koska hän sanoi, että se oli hänen "vanha kotinsa". Thanapong on aiemmin toiminut muissa rooleissa Pattayassa ja sen ympäristössä ja asuu alueella pitkään, joten hän tuntee Pattayan hyvin.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.