Thaimaan kansanterveysministerin mukaan sinulla on taskussasi enemmän kuin yksi meth-pilleri ja olet jälleenmyyjä

KUVA: พรรคภูมิใจไทย

Kansallinen -

Kaikkia, joilla on hallussaan useampi kuin yksi metamfetamiinipilleri, pidetään pian huumekauppiaana Thaimaassa, sillä käynnissä on suuri huumelain muutos, joka odottaa vain kansanterveysministerin allekirjoitusta ja hallituksen hyväksyntää.

Terveysministeri Anutin Charnvirakul totesi, että vanha laki, jonka mukaan jokainen, joka omistaa enemmän kuin 15 meth-pilleriä, katsottiin huumekauppiaaksi, oli ollut huumekauppiaiden ovelampi, sillä he pitivät vain 15 pilleriä kerrallaan, jotta heitä pidettäisiin vain huumekauppiaina. käyttäjä kiinni jäädessään.

Anutin kuitenkin totesi, että tämä temppu ei enää toimisi, kun uusi laki hyväksytään, ja jos lisäämällä kenen tahansa, jolla on useampi kuin yksi pilleri, katsotaan olevan aikomus myydä pilleri ja saada siten ankarampi rangaistus jakelijana.

"Jälleenmyyjät yrittävät kiertää lakia. He kantavat mukanaan vain noin 15 pilleriä kerrallaan ja menevät sitten kotiin täyttämään varastojaan”, Anutin totesi. ”Uuden lain myötä jakaja ei kuitenkaan uskalla ottaa mukaan edes yhtä pilleriä, koska se ei ole sen arvoista, kun heidät pidätetään. .”

Huumausaineriippuvaisten hoito- ja kuntoutuskomitea työstää lakimuutosta, joka toimitetaan myöhemmin Anutinille lopullista hyväksyntää varten ennen kuin se ehdotetaan hallitukselle julkaistavaksi Royal Gazettessa.
Muutos tulee sitten voimaan.

Anutin ei kuitenkaan vastannut julkisiin huolenaiheisiin siitä, että uusi laki tekee nopeasti jokaisen vankilan täynnä huumekauppiaita ja että lainvalvontaviranomaisten olisi helpompi istuttaa huumeita epäeettisesti jonkun päälle vastineeksi lahjuksesta.

Hän kuitenkin sanoi, että huumekauppiaiden olisi vaikeampaa toimia ja että vähemmän nuoria joutuisi huumeiden uhreiksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.