PÄIVITYS: Taiwanilaisen näyttelijän kiristämisestä syytettyjen thaimaalaisten poliisien kapteeni siirretty

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Huai Khwangin poliisiaseman päällikkö, jossa seitsemää poliisia syytettiin 27,000 XNUMX bahtin kiristämisestä taiwanilaisesta näyttelijästä, on siirretty hänen alaistensa tutkinnan aikana.

Ensin edellinen tarinamme:

Ilmoittaja entinen poliitikko Chuwit Kamolvisit julkaisi Facebook-seinällään, että thaimaalainen poliisi kiristi rahaa taiwanilaisesta näyttelijästä ja hänen ystäviltään ja lisäsi, että jos poliisi jatkaa valehtelemista ja uhrin syyllistämistä, hän paljastaisi heidät todisteilla.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottaja kenraalimajuri Archayon Kraithong paljasti maanantaina 30. tammikuuta, että kansallinen poliisipäällikkö Pol. Kenraali Damrongsak Kittiprapas oli kiireellisesti määrännyt Huai Khwangin poliisiaseman päällikön siirrettäväksi Metropolitan Police Bureaulle (MPB).

Poliisiaseman päällikkö Pol. Eversti Yingyos Suwanno siirrettiin, kunnes tutkitaan taiwanilaisen näyttelijän Charlene Anin selvityssyytteitä, joihin kuului seitsemän poliisia Huai Khwangin poliisiasemalta.

Valtakunnallinen poliisipäällikkö painotti myös kaikille poliiseille, että he suorittavat tehtäviensä läpinäkyvästi, varsinkin kun he työskentelevät tarkastuspisteillä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.