Kiinteistö: Kaunis kahden makuuhuoneen rantahuoneisto myytävänä Bang Sarayssa, Sattahipissa

Upea kahden makuuhuoneen huoneisto on myynnissä Delmaressa Bang Sarayssa, Sattahipissa. Täysin kalustettu, vieraalla nimellä. Pääsy rannalle, turvallisuus, uima-allas, kuntosali ja kaunis alue.

Paljon enemmän kuvia saatavilla pyynnöstä.

Tarkempia tietoja, kierroksia tapahtumapaikalla ja lisätietoja alla, ota yhteyttä suoraan agenttiin, älä uutisiin. Vain vakavat tarjoukset/kiinnostus.

Napsauta tai napauta tätä saadaksesi lisätietoja kiinteistöportaalistamme.

Listaushinta:

  • 8,990,000฿

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän kiinteistön, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/