Thaimaan aikakone: Katsaus tähän viikkoon viime vuonna Thaimaan huippuuutisissa: Thaimaan lääkäri kuoli traagisesti kuolemaan johtavassa Crosswalk-onnettomuudessa ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka tarkastelee tätä samaa ajanjaksoa VIIME VUODEN Pattayassa ja Thaimaan uutisissa.

Tämä viikoittainen ominaisuus katsastaa uutisia viime vuoden samalta ajanjaksolta (ja joskus eri aikaikkunat, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäksesi, miten asiat ovat muuttuneet, seurata tarinoiden etenemistä sekä tarkastella mahdollisesti rikottuja lupauksia tai asioita, jotka eivät tapahtuneet luvatulla tavalla Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat jutut vuosi sitten ja miten ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät kuitenkaan ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan karkeasti julkaisujärjestyksessä.

Tällä viikolla käsittelemme tammikuun 2022 viimeistä viikkoa sunnuntaista 22 lauantaihin 2022.

Mennään:

1.  Thaimaalainen lääkäri kuoli traagisesti risteyksessä

Nuori thaimaalainen naislääkäri kuoli traagisesti poliisin kuljettaman suuren pyörän osuman jälkeen, kävellessään suojatien yli Bhumirajanagarindra Kidney Institute -sairaalan edessä Phya Thai Roadilla Bangkokissa perjantaina 21. tammikuuta.

Thaimaalainen lääkäri kuoli traagisesti kuolemaan johtaneessa risteyksessä perjantaina, moottoripyöräilijä tunnistettiin tänään poliisiksi ja häntä syytetään holtittomasta ajamisesta

2. Chonburin viranomaiset hyväksyvät juomaajan pidentämisen pätevissä ravintoloissa klo 11 asti

Chonburi ja seitsemän muuta turistilentäjämaakuntaa ovat hyväksyneet juomaajan pidentämisen pätevissä ravintoloissa klo 9 alkaen. klo 00 asti, voimassa maanantaina 11. tammikuuta.

Chonburin viranomaiset hyväksyvät juoma-aikojen pidennyksen pätevissä ravintoloissa klo 11 asti tämän maanantaina

3. 32 yleistä wc:tä Bali Hain laiturilla on valmis huhtikuuhun mennessä, sanoo Pattayan apulaispormestari

  Tätä ei ole vielä tehty.

32 yleistä wc:tä Bali Hain laiturilla on valmis huhtikuuhun mennessä, sanoo Pattayan apulaispormestari

4. Thaimaa ja Saudi-Arabia sopivat diplomaattisuhteiden palauttamisesta

Thaimaa ja Saudi-Arabia sopivat keskenään palauttavansa diplomaattiset suhteet ja aloittavansa uuden aikakauden kahdenvälisissä suhteissa, Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Ch totesi virallisessa tiedotteessaan kohteliaisuussoiton jälkeen Hänen kuninkaalliseen korkeuteensa prinssi Mohammed bin Salmanille Saudi-Arabiaan.

Thaimaa ja Saudi-Arabia sopivat diplomaattisuhteiden palauttamisesta

5. Iäkäs ulkomaalainen ex-patti kuoli saaessaan hierontaa hierontaliikkeessä Pattayassa

Vanhempi ulkomaalainen ex-patti kuoli hierontaliikkeessä Banglamungissa myöhään tänään iltapäivällä keskellä hierontaa.

Iäkäs ulkomaalainen kuoli saaessaan hierontaa hierontaliikkeessä Pattayassa

Turvallista viikkoa!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/