Power Service Electronics on paras vaihtoehtosi edulliseen elektroniikkaan lähellä Pattayaa

Chonburi, Thaimaa -

The Pattaya Newsin yleinen kysymys on, mistä ostaa halvimmat kodinkoneet hyvämaineelta jälleenmyyjältä edulliseen hintaan. No, uskomme, että meillä on vastaus sinulle!!!

Pattayalla on paljon elektroniikkaketjuja ja -myymälöitä, mutta Power Service Electronicsilla on useita ainutlaatuisia arvoehdotuksia, jotka tekevät niistä kaiken kilpailun yläpuolella.

1. Toimitusjohtaja Mr. Jake työskenteli Samsungilla ja hänellä on merkittävää kokemusta, tietoa ja kiinnostusta elektroniikkamarkkinoista.

2. Thai Samsung Electronics määräsi Mr. Jaken virallisesti Samsungin B-luokan tuotteiden jakelijaksi.

3. Power Service Electronics tarjoaa kilpailukykyiset hinnat 30–70 % normaalia markkinahintaa halvemmalla ja korkealaatuiset takuut mielenrauhan takaamiseksi.

Power Service Electronics perustettiin vuonna 2010 Sri Rachassa, Chonburissa kunnostettujen kodinkoneiden jakelijaksi.

Power Service Electronics sijaitsee kohteessa Sri Racha tarkan sijainnin ollessa TÄÄLLÄ, ja se on melko kätevä päästä Pattayasta ja lähialueelta.

Power Service Electronicsin henkilökunta puhuu myös englantia, thaimaa ja koreaa.

Saamme usein valituksia The Pattaya Newsista, että paikallisilla yrityksillä ei ole englantia puhuvaa henkilökuntaa tai osaa auttaa heitä. Tämä ei ole ongelma Power Service Electronicsissa.

He ovat erikoistuneet televisioihin, äänilaitteisiin, ilmastointilaitteisiin, näyttöihin ja laitteisiin, mutta tarjoavat paljon muutakin erinomaisella hinnalla maailmanluokan asiakaspalvelun ja tuen avulla. Osa tuotteista löytyy täältä:

TV (UHD, QLED, Neo QLED, Neo QLED 8K)

Ilmastointilaitteet

Jääkaapit

Pesukoneet

Sound Bar & Towers

näytöt

Ilmakaapit

Ilmansuodattimet

mikroaallot

Induktio

Pölynimurit

Fanit

Kaikki Power Service Electronicsin myymät tuotteet ovat Toimivuus tarkastetaan täysin ennen myyntiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Suurin osa Power Service Electronicsin työntekijöistä on thaimaalaisesta Samsung Electronicsista, ja heidät koulutetaan säännöllisesti uusimpaan tekniikkaan ja laitteisiin, jotta voit olla varma, että henkilökunta, jonka kanssa työskentelet, tietää, mitä he myyvät!

 

Muutamia muita arvoehdotuksia, jotka ovat osa Power Service Electronicsia:

Toimitus- ja asennusmaksu (paitsi ilmastointilaite) 10 bahtia Pattayaan, Chonburiin, Rayongiin, Bangkokiin

1 vuoden takuu laskun päivämäärästä

Yhden luukun palvelu (tiedustelu -> tarjous -> toimitus ja asennus -> palvelu)

 

Lopuksi Power Service Electronics tarjoaa myös yritysten välisiä palveluita ja työskennellyt monien huippumerkkien, kuten Thaioilin, Choong Man Chickenin, IRPC:n ja monien muiden kanssa.

Miksi odottaa? Tarkista niistä jo tänään sähköisten tarpeidesi varalta ja miksi tuhannet tyytyväiset asiakkaat Pattayassa ja Sri Rachassa ovat vaihtaneet Power Service Electronicsiin!

Ota heihin yhteyttä täällä tai napsauta tätä saadaksesi kartan käydäksesi heissä henkilökohtaisesti:

Sähköposti: Sales@pse2010.com

LINE: @powerservice_pse

Puhelin: 0993388881 tai 0836993237 thai

Puhelin: 0610455907 englanti/korea

Facebook: https://www.facebook.com/PowerServiceSriracha/

Avoinna joka päivä maanantaista sunnuntaihin (paitsi pyhäpäivinä) klo 9–00

Napsauta tätä saadaksesi joitain heidän parhaista nykyisistä tarjouksistaan!

Jotkut heidän viimeaikaisista upeista tarjouksistaan ​​ovat alla:

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/