Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Poliisi tarjosi VVIP-palvelua kiinalaisille, taiwanilainen näyttelijä väittää poliisin kiristäneen ja paljon muuta

KUVA: MGR Online

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 23. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 29. tammikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Kaksi kolmesta thaimaalaisesta poliisista on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin, kun tutkinta totesi, että he olivat todella mukana VVIP-palvelun tarjoamisessa kiinalaiselle Tiktok-vaikuttajalle.

Kansanterveysministeriön ministeri ja varapääministeri Anutin Charnvirakul vaati maanantaina lisää rangaistusta poliiseille, jotka tarjosivat VVIP-saattajan naispuoliselle kiinalaiselle Tiktokerille.

Neljää poliisia, jotka toimittivat kiistanalaisen VVIP-saattajan kiinalaiselle naispuoliselle Tiktokerille, uhkaisi mahdollisesti ankara kurinpitorangaistus potkuttamisen lisäksi, Thaimaan kansallisen poliisipäällikön apulaistiedottaja sanoi 29. tammikuuta.

2. Bangkokin maahanmuuttoviranomaiset tekivät ratsian kiinalaiseen ravintolaan, jota ylläpitävät kolme kiinalaista miestä, joilla ei ollut työlupaa.

Kiinalaisia ​​turisteja syytettiin työskentelystä ilman työlupaa, mikä saattoi johtaa heidän karkottamiseen ja heidän nimensä mustalle listalle pääsystä Thaimaahan.

3. Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

On myös kerrottu, että äiti oli neljällä kuukaudella raskaana.

4. Thaimaan kansallispuiston virkamies on varoittanut turisteja sen jälkeen, kun ulkomaalainen kiipesi ilman varusteita kuuluisan Mu Ko Phi Phin kansallispuiston kalliolle.

Tapaus on herättänyt raivoa joillakin thaimaalaisilla sosiaalisen median foorumeilla, ja monet julisteet, joissa ulkomaalaista pitäisi nostaa syytteeseen, ei kuitenkaan ollut heti selvää, mitä oikeussyytteitä tapahtumasta nostetaan.

5. Thaimaan poliisi kiisti torstaina taiwanilaisen julkkisturistin viruksen aiheuttaman shakedown-väitteen ja sanoi, että turisti oli humalassa, yhteistyökyvytön ja hänellä oli hallussaan laiton höyrystin.

Sanasota on kiihtynyt Thaimaan lainvalvontaviranomaisten ja kuuluisan taiwanilaisen näyttelijän välillä, joka väittää, että Thaimaan poliisi kiristi hänet, Thaimaan poliisin komentaja on määrännyt täydellisen ja avoimen tutkinnan.

Kerrotaan, että yksi asianosaisista poliiseista on nyt myöntänyt kiristäneensä naista viikon edestakaisin väitteiden jälkeen, ja tänään on tarkoitus järjestää lehdistötilaisuus.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.