Pyörtymisestä epäilty kalastaja hukkui polviin asti Pattayalla

Pattaya -

Kalastaja hukkui polveen ulottuvaan veteen sen jälkeen, kun hänen kerrotaan saaneen sähkökatkon etsiessään kaloja Pattayan Banglamungin alueella.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saivat tiedon tapauksesta klo 10 eilen 29. tammikuuta.

He ryntäsivät paikalle lammen luo, joka sijaitsee syvällä metsässä yksityisellä maalla osoitteessa Soi Nong Ket Yai 13 Nong Pla Lain osa-alueella.

Uhri Thanya Yossamu oli jo pelastettu vedestä naapurinsa toimesta pelastajien saapuessa. 33-vuotias menetti tajuntansa, joten pelastusryhmä toimitti hänelle hengenpelastavan elvytystoimen, mutta ei pystynyt tuomaan häntä takaisin. Uhrin ruumiissa ei ollut merkkejä vammoista.

Pattaya News kysyi uhrin naapurilta, herra Singhan Chumnakilta tapauksesta. Hän kertoi, että uhrin vaimo pyysi häntä auttamaan häntä etsimään kadonnutta miestään, joka lähti kalastamaan, mutta menetti yllättäen yhteyden.

Naapuri löysi uhrin sandaalit ja puhelimen lammen rannalta. Kun hän seurasi uhrin jälkiä, hän huomasi uhrin kelluvan ylösalaisin polveen ulottuvassa vedessä.

Banglamungin poliisi oletti, että uhri saattoi kärsiä sähkökatkosta, koska hän joi muutaman drinkin ennen kuin hän lähti kotoaan. Uhrin ruumiille tehtiin ruumiinavaus tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi paikallisessa sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.