Ruotsalainen mies matkustaa tapaamaan thaimaalaista online-rakastajaansa vain tavatakseen hänen kuolemansa viiden päivän kuluttua

KUVA: Matichon

Roi Etin maakunta -

Ruotsalainen mies joutui kuolemaan johtavaan liikenneonnettomuuteen Thaimaassa vain viisi päivää sen jälkeen, kun oli yhdistynyt thaimaalaisen rakastajansa kanssa, jonka hän tapasi verkossa kaksi vuotta sitten.

Ruotsalainen mies, joka tunnistettiin vain 50-vuotiaaksi Stefaniksi, ylitti mutkan, törmäsi tienvarteen ojaan ja löi päänsä betoniputkeen ajaessaan moottoripyörällä lauantaina 28. tammikuuta.

Roi Etin Suvarnabhumin kaupunginosan asukas löysi uhrin Suvarnabhumi-Ban Dong Mai Roadilta kello 2.

Nimeämätön asukas kertoi myöhemmin saapuneelle poliisille, että hän kuuli ajoneuvon kiihtyvän tien ohi, jota seurasi kova kolariääni. Sitten hän ryntäsi paikalle vain löytääkseen uhrin jo kuolleena ojasta.

Mies menehtyi vakavaan niskavammaan, lääkintähenkilöstö kertoi. Hänen punainen Honda PCX:nsä löydettiin makaamasta tien varrelta. Poliisin mukaan kukaan ei nähnyt tapahtumaa.

Myöhemmin uhrin tyttöystävä, joka tunnettiin nimellä Veeranuch Buthinkong, matkusti tapahtumapaikalle tapaamaan ruotsalaista poikaystäväänsä. 27-vuotias nainen kertoi poliisille tavanneensa uhrin kaksi vuotta sitten sosiaalisessa mediassa. Uhri jäi työstään lomalle tavatakseen hänet Thaimaassa vain viisi päivää sitten ennen kuin antautui kohtalolleen.

Tyttöystävä kertoi, että hänen poikaystävänsä oli juuri luvannut hänelle, että hän vie hänet maahansa asumaan yhdessä. Hän lisäsi, että hänen poikaystävänsä kertoi hänelle, että hän lähtisi lenkille ottamaan kuvia naapurustosta ja että hän jo varoitti häntä olemaan varovainen.

Uhri löydettiin noin kuuden kilometrin päässä tyttöystävänsä kylästä. Poliisi epäili, että uhri ei ollut tuntenut tietä ja kulki suurella nopeudella. Hänen ruumiinsa kuljetettiin paikalliseen sairaalaan ruumiinavaukseen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.