PÄIVITYS: Neljä thaimaalaista poliisia osallistui kiinalaiselle turistille VVIP-escortin antamiseen kurinpidollisen rangaistuksen vuoksi

KUVA: Matichonweekly

Kansallinen -

Neljää poliisia, jotka toimittivat kiistanalaisen VVIP-saattajan kiinalaiselle naispuoliselle Tiktokerille, uhkaa mahdollisesti ankara kurinpitorangaistus potkuttamisen lisäksi, Thaimaan kansallisen poliisipäällikön apulaistiedottaja sanoi tänään 29. tammikuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Kaksi kolmesta thaimaalaisesta poliisista on siirretty epäaktiivisiin tehtäviin, kun tutkinta totesi, että he olivat todella mukana VVIP-palvelun tarjoamisessa kiinalaiselle Tiktok-vaikuttajalle.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Kenraalimajuri Archayaon Kraithong kertoi lehdistölle, että tiedonhankintakomitea, joka perustettiin tutkimaan väitettyä saattajaa, jonka thaimaalainen poliisi oli toimittanut kiinalaiselle naiselle, pystyi tunnistamaan neljä tapaukseen osallistunutta poliisia: kaksi Touristista. Poliisiosasto 1 ja muut liikennepoliisiosastolta.

Turisti maksoi poliiseille, että he nousivat hänet Suvarnabhumin lentoasemalta ja ajoi hänen taksinsa eteen heidän ajoneuvollaan avoimella sireenillä varmistaakseen nopean matkan Pattayan hotelliin.

Vaikka turistin saattamiseen käytetty ajoneuvo osoittautui myöhemmin yksityisajoneuvoksi, ei poliisiautoksi, saattajan toimittamista pidettiin Archayaonin mukaan edelleen vakavana väärinkäytöksenä asianomaisille poliiseille.

Sen vuoksi Thaimaan kuninkaallinen poliisi perustaa komitean hakemaan kurinpitotoimia neljää poliisia vastaan, jotka oli määrätty aiemmin epäaktiivisiin tehtäviin.

Tämän lisäksi perustettaisiin toinen komitea suunnittelemaan toimenpiteitä mahdollisen toistumisen ehkäisemiseksi tulevaisuudessa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.