Jätteenpolton aiheuttama tulipalo tuhoaa Thicket Pattayan ulkopuolella

Chonburi -

Jätteenpoltosta oletettu tulipalo tuhosi metsikön Chonburissa Pattayan ulkopuolella.

Tulipalo syttyi hylätyllä motocrossradalla Banglamungin piirin Huay Yain osa-alueella kello 11 lauantaina 30. tammikuuta.

Seitsemän paloautoa kiiruhti paikalle. Lähistöllä kyläläiset tulivat ulos katsomaan tapahtumaa, kun palomiehet yrittivät hillitä paloa.

Tuli levisi kasaan vanhoja, käytöstä poistettuja johtoja, jotka oli sijoitettu sinne sen jälkeen, kun viranomaiset olivat poistaneet ne sähköpylväistä. Tunnin kuluttua palo saatiin sammumaan.

Kanchit Wowan, 51, paikallinen asukas kertoi The Pattaya Newsille, että tulipalon syy ei ollut vanhat johdot, vaan joku, joka oli polttanut roskia lähistöllä ja lähtenyt sitten pois. Hän ja muut kyläläiset yrittivät jo sammuttaa palon itse, mutta epäonnistuivat.

Viranomaiset tutkivat tapahtumapaikkaa selvittääkseen tapahtuman tarkan syyn.

TPN-media huomauttaa, että jätteiden ja sadon laiton polttaminen on suurin ilmansaasteen aiheuttaja, joka aiheuttaa vuosittain tammi-helmikuun tienoilla savusumua ja sumua Pattayan alueella. Huolimatta lukuisista ja säännöllisistä valituksista ja lupauksista Thaimaan viranomaisilta ratkaista ongelma, palaminen ja savusumu jatkuvat joka vuosi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.