Rage Fight Academy Pattaya - täydellinen valinta harjoitteluun, Muay Thai -viisumit saatavilla

Oletko kuullut Pattayan RAGE Fight Academysta? Haluatko päästä kuntoon, kehittää taitojasi tai kokeilla jotain uutta?

Tarvitsetko viisumin tai viisumityötä, erityisesti Muay Thai -tai taistelulajeihin? Rage kestää myös sen!

Raivo Fight Academy on nyrkkeily-, BJJ-, MMA- ja Muay Thai -kuntosali. Edellinen kuntosali oli nimeltään Golden Glory. Ne sijaitsevat sisällä Pattaya!

Heidän Facebook-sivunsa, jossa on tarkka kartta, napsauta TÄSTÄ.

Katso viimeisimmät hinnat ja aukioloajat täältä. (Voi muuttua)

Katso alta joitain viimeaikaisia ​​RAGE-videoita!

Rage on myös äskettäin järjestänyt Fight Nights -tapahtuman täällä Pattayalla. Tsekkaa tämä TÄÄLTÄ.

Nähdään pian RAGEssa!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/