TAT esittelee ‘Visit Thailand Year 2023’ -kampanjaa Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan uutta suuntaa kohti mielekästä matkailua sekä arvokasta ja kestävää matkailua edistettiin Matka Pohjoismaisilla Matkamessuilla 2023 Helsingissä.

Bangkok, 27. tammikuuta 2023 - Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) esitteli "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters" -kampanjan ja valtakunnan uuden suunnan kohti mielekästä matkustamista keskittyen korkeaan arvoon. ja kestävän matkailun Matkamessuilla 2023 Helsingissä.

Siripakorn Cheawsamoot, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin – Euroopan Afrikan Lähi-idän ja Amerikan – apulaiskuvernööri, sanoi: ”TAT tulee jatkossakin painottamaan kestävän matkailun kehittämistä Thaimaassa ja mielekästä matkakokemusta. Samalla kutsumme matkailijoita Suomesta ja Baltian maista löytämään upeita Thaimaan kohteita rantojen ja kaupunkien lisäksi.â€

Matkan pohjoismaisilla matkailumessuilla 2023 ja matkanjärjestäjille ja lentoyhtiökumppaneille erityisesti järjestetyssä Visit Thailand Year 2023 Networking Lunchissa TAT esitteli Thaimaan suuntaa kohti elämyspohjaista matkailua, kestävämpää ja vastuullisempaa matkailua sekä ajatustenvaihtoa edistää Thaimaan matkustamista kesällä ja talvella 2023-2024.

Tämä sisältää valtakunnan 5F:n pehmeän voiman perustan eli ruoan, elokuvien, festivaalien, taistelun ja muotin hyödyntämisen ja maailman matkailijoiden kutsumisen nauttimaan Thaimaan monista uusista ja olemassa olevista matkailuelämyksistä.

TAT ottaa käyttöön "ABCD Fast Forward" -strategian kaukoliikenteen markkinoilla, kuten Pohjoismaissa:

A - Lentoyhtiö Focus jatkaa yhteistyötä johtavien lentoyhtiöiden kanssa.

B – Suuret kaupungit ja sen ulkopuolella tunkeutua uusille markkinoille suurissa ja toissijaisissa kaupungeissa.

C – Yhteistyö on avainasemassa työskennellä uusien kumppaneiden kanssa, mukaan lukien matkanjärjestäjät, matkatoimistot ja online-matkatoimistot.

D – Kohde kaikille mainostaa Thaimaata "ympärivuotisena kohteena", joka vastaa vierailijoiden kysyntään vuodenajasta riippumatta ja kaikilla segmenteillä, mukaan lukien perhe, lääketiede ja hyvinvointi Lähi-idässä tai LGBTQ+ Euroopassa ja Amerikassa.

TAT tavoittelee 25 miljoonaa kansainvälistä matkailijaa vuonna 2023, ja kokonaismatkailutulot ovat 2.38 biljoonaa bahtia – mikä tarkoittaa paluuta 80 prosenttiin vuoden 2019 pandemiaa edeltävästä tasosta.

Pohjoismaiden suurimpana matkailumessuina MATKA-messuilla tänä vuonna 19.-22. tammikuuta osallistui yli 900 yritystä 70 maasta ja yli 50,000 XNUMX kävijää kahden vuoden pandemian aiheuttaman tauon jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.